Patates amb Brandada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentar les patates i coure al vapor.
deixar refredar
Pelar i tallar a rodanxes
Greixar amb oli una safata d'anar al forn i col · locar una capa de patates, cobrir amb brandada i julivert picat
Sobre col · locar una altra capa de patates, brandada i julivert picat
Gratinar uns 15 minuts i servir immediatament

Notes

Manera d'aprofitar una resta de brandada de bacallà que ens ha sobrat d'una altra àpat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se