Crema de xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primerament, netegem ben bé els xampinyons, i els picolem ben picolats.
En un cassó amb oli d'oliva, els saltem una mica, i els reservem.
En una olla mitjana, fregim la ceba picolada, amb oli d'oliva. Qan és fregida, afegim la meitat dels xampinyons,tres cullerades soperes de puré de patata, i la quantitat d'aigua que vulguem, per fer la crema. Quan tot plegat és cuit, passem la batedora, i amb l'ajud d'un colador xinès, ho passem a l'olla hon acabarem de fer la crema.
Fem arrencar el bull a la crema, i hi afegim la resta de xampinyons, un toc de nata líquida, un polsim de nou moscada, ho corregim de sal, i ja la tindrem llesta per servir.
Agafem el pa de motlle, el tallem a quadrets, els fregim en una paella amb oli d'oliva, i els servirem com acompanyament de la crema.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se