Coca de pasta de full amb escalivada, i arengada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un pot de plàstic, amb esprai, per pulveritzar l'oli d'oliva.

Elaboració

Estirem la pasta de full amb el corró, la cobrim amb el tomàquet fregit, i seguidament, posem : l'albergínia escalivada, tallada a tires, escampada pel damunt, els pebrots escalivat, tambe tallats a tires, i escampats pel damunt del full.
Seguidament, netegem les arengades i les esqueixem. Un cop esqueixades, les repartim per tota la coca. Ho enfornem a 180º, fins que la coca és cuita.
Abans de servir-ho, la pulveritzem amb oli d'oliva, amb l'ajud del esprai. Després, ja ens la podem menjar, i ! bon profit¡

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se