Pasta de full amb pomes (Estrudel)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Alemanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un cassó, posem: aigua, sucre, i les pomes, pelades, tallades a trossos regulars. Quan són mig cuites, les traiem, les escorrem, i les reservem.
Estirem la pasta de full, i la punxem, Seguidament, la pintem amb ou batut, i després, escampem les pomes en el centre de la pasta de full. A continuació, dobleguem la pasta de full, i ho tanquem ben tancat.
Pintem pel damunt amb ou batut, escampem els pinyons, i ho espolsem amb força sucre.
Ho posem en el forn a 180°, fins que tot plegat, és ben rossejat.
Ho deixem refredar, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Aquest pastís, és originari d'Alemanya, i li diuen Estrudel. Però jo hi faig una petita variació (hi poso pinyons), i així, l'hi dono si cal, un caire més català.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se