Fetge d'ànec

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una espàtula molt fina

Elaboració

Sempre és millor, comprar el fetge tallat en emdallons. Si el comprem en una peça sencera i l'hem de tallar nosaltres, us recomano fer servir un ganivet fí, i al tallar el fetge, anant sucant-lho amb aigua calenta, perque el fetge, no es desfaci.
En una paella sense oli, posem els medallons. Quan són rossos d'una cara, els girem amb molt de compte amb l'ajud de una espàtula fina. Un cop rossos per les dues cares, aboquem un raig de conyac, i ho flamegem.
Posem el fetge en el plat, i hi posem un xic de sal Maldon al damunt de cada medalló.
Remenem el suc de la paella, de forma circular, i quan ja tenim una salsa homogènea, ho posem damunt els medallons.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se