Cocotxes de bacallà amb romesco, a l'estil de Cambrils

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera metàlica

Elaboració

En una cassola marinera, posem un bon raig de conyac, i l'encenem.
Quan ja s'ha apagat, afegim el romesco, i el fumet de peix, i anem remenant amb el batedor de varetes. Tot seguit, afegim les cocotxes en cru, i a foc baix, deixem que es coguin uns cinc minuts. Seguidament, posem els fesols, i deixem que cogui tot plegat, cinc minuts més.
A punt de treure-ho a taula, ho espolsem amb el julivert picolat, corregim de sal, si cal, i ja ho podrem servir.

40min

Notes

Si aquesta recepta, l'anomeno a l'estil de Cambrils, és perqué en aquesta població de la Costa Daurada, quasibé tots els restaurants, en el romesco de peix, hi posen fesols del ganxet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se