Coca d'ou

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

1 racions

Utensilis

Un corró punxador
Un corró per estirar la pasta de full

Elaboració

Espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full. La punxem i dobleguem les voreres amb els dits, tot fent una cadeneta.
Punxem la pasta amb el corró, i estenem l'ou batut, per tota la superficie de la placa.
Espolsem amb força sucre pel damunt, i ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full, és ben daurada, i ja tenim llesta la coca d'ou.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se