Truita de patata i ceba ( truita espanyola )

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Tot el país
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Agafem dues paelles amb oli d'oliva, i les posem al foc. En una, fregim les patates, amb foc més aviat baix, fins que són cuites.
En l'altre, fregim la ceba, fins que és cuita. Seguidament, escorrem l'excés d'oli de les dues paelles, i ajuntem els continguts de les mateixes, en un bol amb els ous batuts, i un toc de nata líquida. Ho remenem tot ben remenat, hi afegim sal, i ja podem fer la truita.
En una paella amb oli d'oliva, fem una truita rodona, i quan és rossa de les dues cares, ja la tenim llesta per menjar.

40min

Notes

Jo hi afegeixo un toc de nata líquida, perque la deixa més esponjosa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se