Truita de patata i ceba ( truita espanyola )
Categoria:
Tipus de plat: Truita
Típica de:
Estació:
Ingredients
- Dues patates pelades, tallades a trocets per fer truita
- Dues cebes mitjanes, tallades a brunoise, per fer la truita
- Sal
- Oli d'oliva
- Nata líquida per muntar
- Quatre ous batuts
Elaboració
Agafem dues paelles amb oli d'oliva, i les posem al foc. En una, fregim les patates, amb foc més aviat baix, fins que són cuites.
En l'altre, fregim la ceba, fins que és cuita. Seguidament, escorrem l'excés d'oli de les dues paelles, i ajuntem els continguts de les mateixes, en un bol amb els ous batuts, i un toc de nata líquida. Ho remenem tot ben remenat, hi afegim sal, i ja podem fer la truita.
En una paella amb oli d'oliva, fem una truita rodona, i quan és rossa de les dues cares, ja la tenim llesta per menjar.
Notes
Jo hi afegeixo un toc de nata líquida, perque la deixa més esponjosa.
Comparteix aquesta recepta: