Coca de Malibú i Pinya
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de Farina
- 300 g de Sucre
- 100 ml d'Oli
- 100 ml de Llet
- 3 Ous
- 20 g Llevat en pols
- 1 Pot de pinya natural/almibar
- 1 Raig Malibú
- Mantega
8 racions
Elaboració
1. Pre-escalfar el forn abans de començar a preparar els ingredients (posició: abaix, temp.: màxim).
2. Separem la pinya del seu suc, reservem el suc i les rodanxes de pinya les deixem sobre paper absorvent per tal d'assecar-les al màxim.
3. Barrejar en un vol la farina, el sucre (250g), la llet, l'oli, els 3 ous, el suc de la pinya, un raig de Malibú (al gust)i per últim el llevat.
4. Engreixar el motllo amb la mantega, disposem al fons del motllo les rodanxes de pinya (només una capa) i hi tirem per sobre la barreja anterior.
5. Ho fiquem al forn i baixem la temp. a 210ºC, coure durant 30 min aprox. (punxar amb un ganivet i quant surti net ja està fet.).
6. Desmotllar-ho invertint el motlle (deixant la part de la pinya cap per amunt).
7. Possar-hi sucre normal (50g) per sobre la coca i la pinya i fiquem al forn (grill) fins que la pinya agafi el color desitjat. Un cop tret del forn expolsar el sucre sobrant.
50min
Notes
També es pot cremar la pinya amb un cremador en comptes de possar-ho al grill.
Etiquetes: Malibú Pinya Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4530 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.