Sopa de Castellfollit

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

En una olla amb aigua, posem a bullir : les carcases, el peix, l'àpi, els alls, els porros,la ceba, i la pastilla de concentrat.
Quan ja ha bullit uns 40 minuts, corregim de sal, i hi afegim un raig de conyac. Deixem bullir deu minuts més, i ja ho podrem colar a la cassola hon farem la sopa.
Omplim la cassola amb aquest brou, i quan comença a bullir, afegim l'arròs i els fideus, tot remenant, perqué no s'enganxin.
Quan els fideus i l'arròs són cuits al nostre gust, ja ho podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Castellfollit, és una casa de recés, que té la comunitat Cistercenca, en el vell mig dels boscos de Poblet, i que quan fan exercicis espirituals, el cuiner va amb ells i els hi fà el menjar, per tots els dies que dura l'estada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se