Musclos i cloísses "Cambrils"

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem els musclos i les cloïsses, i els netegem ben bé.
A part, en una cassola amb tapa, fregim la ceba i els alls, amb oli d'oliva.
Quan tot plegat és cuit, afegim els musclos i les cloïsses, tapem la cassola, i deixem que s'obrin. Quan ja són oberts, ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho podem servir a taula, en la mateixa cassola.

40min

Notes

El nom d'aquest plat, és perqué en Fra Albert era fill de Cambrils, i tenia arrels marineres.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se