Llenguado amb bolets " Vallbona"

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, fregim els alls amb oli d'oliva, i tot seguit, els piquem en el morter, juntament amb julivert, farina, i un raig d'aigua, i ho reservem.
A part, piquem les avellanes en el morter, i les reservem.
En una safata de terrissa una mica fonda, posem els llenguados salpebrats, amb un raig d'oli, i els posem en el forn a blanquejar, tres minuts, i els traiem.
En un cassó, posem la barreja dels alls, julivert, aigua, i els bolets, i deixem que facin un lleuger xup-xup. Corregim de sal, i ho aboquem a la safata amb els llenguados.
Ho tornem a enfornar uns cinc minuts, afegim les avellanes picades damunt de cada llenguado, i ho posem en el forn, tres minuts més, abans de servir-ho a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se