Llonzes de Pasqua

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim la ceba, i dues fulles de llorer.
Seguidament, afegim un raig de ví blanc, i un rajolí d'aigua. Quan ja arenqui a bullir, afegim les llonzes salades, i deixem que coguin a foc ben baix.
A part, en un cassó, posem: el suc del pot de pinya, una cullerada de Maizena, un raig de tomàquet fregit, i un raig de ví blanc. Remenem amb el vatedor de varetes, i quan les llonzes són cuites, les reservem, i el contingut de la cassola, menys el llorer, el posem en el cassó, i seguidament, passem la batedora elèctrica, aconseguint una salsa fina i homogènea. Afegim les llonzes, i deixem que cogui tot plegat cinc minuts més, i ja les podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se