Llagostins fregits, amb fideus Xinesos ( fideus d'arròs)
Categoria:
Tipus de plat: Tapes
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 20 llagostins de mida mitjana ( cinc per comensal)
- Fideus d'arròs , tres paquets
- Sal
- Oli d'oliva
Elaboració
Agafem els llagostins, els pelem, els salem, i tot seguit, els emboliquem amb el fideus d'arròs, tot fent un farcellet.
Tot seguit, en una paella amb oli d'oliva ben calent, fregim els llagostins, i els anem posant damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Els podem servir com a plat, posant cinc farcellets per comensal, o bé els podem servir com aperitiu, en una safata ben bonica.
Notes
Els fideus d'arròs, es poden trovar en molts llocs : grans superficies, grans magatzems que tinguin recó del gourmet, etc...
Comparteix aquesta recepta: