Carxofes amb vinagreta de verduretes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Agafem les carxofes, els hi traiem les fulles més grosses, les escapsem per la part de dalt, i les tallem a lo llarg en trossos d'un dit de gruix.
Seguidament, les bullim amb: aigua, sal, i el brot de julivert, perqué no s'ennegreixin.
Un cop cuites, les escorrem, i les posem en una safata de porcellana, hon les servirem.
A part en un bol gran, posem: un polsim de sal, un polsim de pebre negre en pols, una culleradeta de mostassa, els suc de mitja llimona, un raig de vinagre de Mòdena, i anem afegint-hi oli d'oliva, tot remenant amb l'ajud del batedor de varetes, fins aconsseguir la quantitat de vinagreta desitjada.
A part, agafem: el pebrot verd, el pebrot vermell, i la ceba pelada, i ho picolem tot plegat, en brunoise, ben menuda.
Ho afegim a la vinagreta, juntament, amb les mongetes, i ho remenem ben remenat.
Seguidament, amb aquesta vinagreta, amanim les carxofes, i ja les podrem servir a taula.

1h

Notes

Aquesta recepta, també la podem fer amb carxofes congelades, ( peró millor si són naturals).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se