Mil fulls de Sant Josep

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una mànega pastissera amb un broc gròs.
Un pala per cremar la crema o un bufador.
Un pinzell per pintar la pasta de full.
Una safata de cartró amb blonda
Un ganivet de serra

Elaboració

Agafem les planxes de pasta de full, les tallem en dues meitats, aconsseguint deu rectangles. Sense estirar la pasta de full, la pintem amb ou batut, hi posem uns pinyons al damunt, seguidament, ho espolsem amb sucre, i ho enfornem a 180º, amb el forn precalentat, en una safata, amb paper sulfuritzat,( paper de forn).
Quan la pasta de full ja és cuita, la traiem i la deixem refredar.
Tot seguit, amb l'ajud de un ganivet de serra, l'obrim per la meitat, i amb la mànega pastissera, l'omplim de crema . Seguidament, ho espolsem amb sucre, i ho cremem amb l'ajud de la pala de cremar. Posem damunt, la pasta de full amb els pinyons, i ja ho podem servir a taula, amb una safata de cartró i una blonda.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se