Gambetes amb espàrrecs verds
Categoria:
Tipus de plat: Remenat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de gambetes pelades ( congelades)
- Un manat d'espàrrecs verds, de cultiu
- Vuit alls pelats, laminats
- Tres bitxos,( caienes)
- Conyac
- Sal
- Oli d'oliva
- Quatre llesques de pa de motlle
Elaboració
Primer de tot, tallem el pa de motlle en triangles, i en una paella amb oli d'oliva, els fregim. Un cop fregits, els reservem damunt un paper de cuina.
En una paella amb oli d'oliva, fregim els espàrrecs tallats a trocets menuts.
Tot seguit, afegim: les gambetes, els alls, i els bitxos. Corregim de sal, i quan tot plegat és cuit, afegim un raig de conyac, i ho flamegem.
Passats uns minuts, ja ho podrem repartir en quatre plats, amb els triangles de pa fregit, a les voreres del plat.
Comparteix aquesta recepta: