Gambetes amb espàrrecs verds

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, tallem el pa de motlle en triangles, i en una paella amb oli d'oliva, els fregim. Un cop fregits, els reservem damunt un paper de cuina.
En una paella amb oli d'oliva, fregim els espàrrecs tallats a trocets menuts.
Tot seguit, afegim: les gambetes, els alls, i els bitxos. Corregim de sal, i quan tot plegat és cuit, afegim un raig de conyac, i ho flamegem.
Passats uns minuts, ja ho podrem repartir en quatre plats, amb els triangles de pa fregit, a les voreres del plat.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se