Gambetes a l'allet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa amb tapa, mitjana.

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim els alls, i el bitxo. Tot seguit, afegim les gambes, i corregim de sal.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim una mica de conyac, i ho flamegem.
Deixem que acabi de coure uns cinc minuts amb la cassola tapada, i seguidament, ja ho podrem servir a taula, amb un plat a sota, per no cremar-nos.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se