Pesto Genovese

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Gènova
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

En un atuell que tingui capacitat, posem tots els ingredients dintre, i tot seguit, passem la batedora elèctrica, fins que tenim una salsa fina, i homogènea.
Seguidament, ho passem a un bol que sigui bonic, i ja ho podrem treure a taula, quan tinguem que servir, qualsevol pasta al pesto Genovese.

40min

Notes

Amb aquesta recepta, m'agradaria completar el regitzell de pestos, que fa l'amic Joan C., que per cert són sensacionals.
Aquest pesto, ja fa molts anys que el faig, i m'agradaria, que formes part del repertori que te en Joan.
Gracies Joan.( si realment, creus que val la pena).
El pesto genovese en la seva elaboració, sempre ha de portar dues varietats de formatges(el parmesà i el romà o pecorino)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se