Flam de cava

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per al caramel:

4 racions

Utensilis

Un bol una cullera

Elaboració

En un cassó porteu el cava a ebullició i coeu-lo duran 10 minuts juntament amb la canyella, la pell de la llimona i la mel.
Seguidament coleu-ho i retireu la canyella, i la pell. Deixeu refredar la barreja a temperatura ambient i afegiu -hi els ous batuts, l'aigua i el sucre.
En un cassó petit, o en el mateix motlle, foneu el sucre del caramel amb unes gotes de suc de llimona.
Repartiu-lo pel fons i les parets d'un motlle rectangular. Aboqueu la barreja d'ous i cava en el motlle i coeu-la al bany maria durant 45 minuts,en el forn preescalfat a180.
Retireu-la, deixeu-la refredar i poseu-la en el frigorífic.
És millor preparar-la amb un dia d'antelació.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se