Conill a la cervesa

Una recepta originaria de Chimay, província d’Hainaut (Bélgica)

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Desfeu el llard i afegiu la cansalada tallada a daus.
Afegiu la ceba talladeta i deixeu coure una estona.
Passeu per farina el conill tallat a trossos.
Afegiu el conill junt amb el llard, la cansalada i la ceba, perquè agafi color.
Afegiu el vinagre i deixeu reduir.
Afegiu la cervesa, el sucre moreno, el caldo, farigola i llaurer.
Salpebreu –ho tot, deixeu coure a foc lent , una hora i mitja aprox.
Un quart d’hora abans de finalitzar la cocció , afegiu-hi mig kilo de prunes seques.
Es pot servir amb unes patates empolsades de julivert o puré de patates.

1h 30min

Notes

Important:
Per beure s’ha de servir una ampolla de la mateixa cervesa que hem utilitzat per la recepta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se