Trufes de xocolata i maduixots del Maresme
Categoria:
Tipus de plat: Bombons
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grs. de xocolata amb un mínim de 70% de cacau
- 150 ml. de nata líquida
- 20 grs. de mantequilla
- Fideus de xocolata o xocolata en pols
- Uns quants maduixots
Elaboració
Escalfem la nata i quant la tinguem ben calenta (millor al bany maria) hi desfem la mantequilla i la xocolata tallada a bocinets ben petits. Ho remenem bé fins que estigui tot ben desfet. Ho deixem refredar i afegim els maduixots tallats petitons.
Ho guardarem a la nevera un mínim d'hora i mitja perquè ens quedi la massa espesseta.
A continuació fem las boletes i les forrem amb el fideus de xocolata. També podem fer-ho amb xocolata amb pols.
Opcionalment podem afegir-hi unes gotetes de conyac, whisky o algun licor que ens agradi. Amb Grand-Marnier queden també molt bones.
Notes
Ja que he rebut el lot de xocolates com a premi a la millor recepta del mes de maig, he fet aquestes trufetes i alguna altre cosa més farem. Vull dedicar aquesta recepta a tots els amics de Receptes.cat
Comparteix aquesta recepta: