Trufes de xocolata i maduixots del Maresme

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Escalfem la nata i quant la tinguem ben calenta (millor al bany maria) hi desfem la mantequilla i la xocolata tallada a bocinets ben petits. Ho remenem bé fins que estigui tot ben desfet. Ho deixem refredar i afegim els maduixots tallats petitons.
Ho guardarem a la nevera un mínim d'hora i mitja perquè ens quedi la massa espesseta.
A continuació fem las boletes i les forrem amb el fideus de xocolata. També podem fer-ho amb xocolata amb pols.
Opcionalment podem afegir-hi unes gotetes de conyac, whisky o algun licor que ens agradi. Amb Grand-Marnier queden també molt bones.

Notes

Ja que he rebut el lot de xocolates com a premi a la millor recepta del mes de maig, he fet aquestes trufetes i alguna altre cosa més farem. Vull dedicar aquesta recepta a tots els amics de Receptes.cat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se