Entrepà de calamars a la romana
Categoria:
Tipus de plat: Tapes
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un tub de calamar, de mida més aviat grossa
- Farina
- Oli d'oliva
- Quatre ous batuts
- Tres llonguets
Elaboració
Agafem el tub de calamar, el netegem, i el tallem a rodelles de mig dit, de gruix.
Els passem per farina, i tot seguit, els passem pels ous batuts, i els fregim amb oli d'oliva i els anem posant damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli.
A continuació, obrim els llonguets, els omplim amb els calamars, i ja els tenim llestos per menjar.
Notes
A Madrid, tenen fama de fer " bocadillos de calamares ", peró a la Barcelona de la postguerra, a la bodega Apolo, feien uns entrepans de calamars, amb un llonguet, que estaben supèrbis. A moltes fleques, encara hi han llonguets, per fer un bon entrepà de calamars.
Comparteix aquesta recepta: