Macarrons amb tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola, amb oli d'oliva fregim : la ceba, els alls i el llorer. Tot seguit, afegim el sofregit de tomàquet i un raig de ví blanc, i deixem que cogui tot plegat. A continuació afegim la tonyina ben esmicolada, i corregim de sal.
A part bullim els macarrons amb : aigua, sal, i un raig d'oli d'oliva. Quan els macarrons són cuits al " dente ", els escorrem, i els afegim a la cassola amb la salsa de la tonyina.
Hi donem unes voltes, i ho deixem coure tot plegat deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula, acompanyats de formatge ratllat.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se