Ous farcits
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- .-2 ous.
- .-1 llauna tonyina petita.
- .-1 cullereta ketchup.
- .-Un xic de mostassa(menys que una cullereta).
- .-Un xic de maionesa.
- .-Sal,pebre i un xic de salsa picant(si es té).
2 racions
Elaboració
.-Bullir ous.
.-Partir-los per la meitat(a lo llarg)i treure rovell d'ou.
.-ESmicolar rovell juntament amb la resta d'ingredients menys clara d'ou.
.-Una vegada esmicolat,farcir cada meitat d'ou amb la barreja i cobrir-ho amb maionesa.
.-Es pot posar sobre de decoració un trosset d'oliva,pebrot,goteta de ketchup...
.-Penso que amb l'afegit de les salses queda molt més amorós.
.-Molt fàcil de fer!
.-Sempre he triomfat!
30min
Notes
.-Es poden servir amb safates que tenen motlles d'ou.
.-El tema emplatar el deixo per la imaginació del cuiner.
.-El fet de voler-ho fer vol dir que també es vol quedar bé!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1434 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.