Xirles amb all i julivert

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una cassoleta de terrissa, un morter per picar all i julivert i una cullera de fusta.

Elaboració

Posem una cassoleta de terrissa al foc amb un bon raig de vi blanc i una mica d´aigua;i deixem que arrenqui el bull i evapori uns instants. Seguidament i afegirem un grapat d´all i julivert picat i donarem unes voltes. Per ultim i afegirem les xirles i deixarem que s´obrin al vapor i anem sacsejant la cassoleta. Con siguin obertes estaran al punt.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se