Aperitiu de cap i pota
Ingredients
- 300 grams de cap i pota
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vinagre de Mòdena
- Oli d'oliva
- Mostassa
- Suc de llimona
Elaboració
Primer de tot, tallem la cap i pota en quadrets menuts, i els posem en un plat.
Seguidament, amb l'ajud del batedor de varetes, muntem la següent vinagreta: un polsim de sal, un polsim de pebre negre, un raig de suc de llimona, un punt de mostassa, una mica de vinagre de Mòdena, i un bon raig d'oli d'oliva.
Tot seguit, anem remenant amb el vatedor, fins que tenim una vinagreta ben emulsionada.
A continuació, ho afegim a la cap i pota, i ja ho tenim llest, per fer l'aperitiu, acompanyat d'un bon vermut de Reus, !! que vagi de gust !!.
Notes
Encara que ens pugui semblar una mica rar, com que la cap i pota, ja la venen bullida, ens la podem menjar directament, després de comprar-la.
Comparteix aquesta recepta: