Aperitiu de cap i pota

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot, tallem la cap i pota en quadrets menuts, i els posem en un plat.
Seguidament, amb l'ajud del batedor de varetes, muntem la següent vinagreta: un polsim de sal, un polsim de pebre negre, un raig de suc de llimona, un punt de mostassa, una mica de vinagre de Mòdena, i un bon raig d'oli d'oliva.
Tot seguit, anem remenant amb el vatedor, fins que tenim una vinagreta ben emulsionada.
A continuació, ho afegim a la cap i pota, i ja ho tenim llest, per fer l'aperitiu, acompanyat d'un bon vermut de Reus, !! que vagi de gust !!.

30min

Notes

Encara que ens pugui semblar una mica rar, com que la cap i pota, ja la venen bullida, ens la podem menjar directament, després de comprar-la.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se