Tarta de prunes
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Alemanya
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Mantega per untar la safata del forn
- Pel recobriment 2 1/2 Prunes
- Streusel
- 100g de farina
- 50g de sucre
- 1 sobre de sucre de vainilla
- 1 polsim de canyela mòlta
- 75g de mantega a temperatura ambient
- La masa de la base
- 375g de farina
- 1 sobre de llevat
- 50g de sucre
- 1 sobre de sucre de vainilla
- 1 polsim de sal
- 200ml de llet
- 75g de mantega o margarina a temperat
Elaboració
Aquesta tarta alemana, rep el nom de Pflaumen-Streuselkuchen. Streusel no té traducció que jo sàpiga, el que puc dir, es que és una barreja de farina, sucre, sucre de vainilla i mantega, tot ficat al forn es crean una espècie de boletes dolces .Untar la safata del forn amb mantega
Pel recubriment rentem les prunes, traiem l'os i les tallem a la meitat.
Streusel:
Tindrem la farina en un bol i afegirem tots els ingredients que corresponen a l' Streusel i ho batem tot.
Posem a escalfar el forn. Amunt i avall a 200ºC l'aire calent a 180ºC. En cas de tenir un forn que no tingui aquesta opció, deixarem amunt i avall a 180ºC
La masa de la base:
Barrejem la farina i el llevat en pols en un bol. Afegirem el sucre, el sucre de vainilla, la sal, la llet i la mantega i ho batem durant 2 minuts. Enfarinem una mica la masa per sobre, per tal de poder agafarla i la posarem ben repartida en la safata que farem servir pel forn.
Afegirem les prunes i seguidament l'Streuseli ho ficarem al forn 30 minuts en el cas de tenir l'aire calent o 40 minuts en el cas de no tenir-ne a 180ºC com ja hem indicat.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1461 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.