Lloms de conill rostits amb prunes, pinyons i botons de rovelló

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos lloms de conill grans
  • Llard
  • Una ceba tallada a juliana
  • Quatre alls aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Brou de pollastre de pot
  • Vi ranci
  • 200 grams de prunes sense pinyol
  • 200 grams de pinyons
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • 500 grams de botonets de rovelló de pot
  • Dos cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
  • Picada d'all,oli i julivert feta amb la batedora elèctrica

4 racions

Utensilis

Una cassola tipus cocotte amb tapa
Cordill d'embridar
Tisores
Un cassó mitjà
Una paella gran
Batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, salpebrem els lloms de conill, i els lliguem amb el cordill d'embridar com si fosin dos talls rodons. Seguidament, els sofregim a la cassola de terrissa amb una mica de llard fins que siguin una mica rossos, i tot seguit afegim: els alls aixafats, la ceba tallada a juliana, el llorer i dos cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan tot el conjunt ja és ben sofregit, afegim un got de vi ranci i cobrim els lloms amb brou de pollastre tot tapant la cassola, i a foc baix deixem que vagi coent-se.
A part, fiquem aigua en un cassó i escaldem durant tres minuts les prunes i els pinyons, i els reservem.
Seguidament, en una paella amb tres cullerades de picada, saltem els botons de rovelló salpebrats i els reservem.
Quan veiem que els lloms ja són gairebé cuits, els hi traiem el cordill amb l'ajud d'unes tisores, els tallem en quatre trossos, afegim els fruits secs i els botons, i deixem que s'acabi de coure uns dotze minuts més, corregim de sal i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2814 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: