Espaguetis amb cloïsses
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Itàlia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una mica d'oli
- 1 All grosset o 2 petits
- Molt de julivert
- 350 grs. d'espaguetis
- 1 litre de fumet de peix (o un pot de brou de peix)
- 16 cloïsses grosses
4 racions
Elaboració
Primer de tot, posem l'oli amb una paella i afegim l'all tallat ven petit, sempre amb l'oli fred, perquè no s'ens cremi aviat.
Abans de que agafi color,posem el julivert tallat ben petit i remenem.
A continuació posem els espagueti i sofregim uns minuts.
Si no us caben a la paella, els podeu tallar una miqueta.
Abans que enrrossegin, comencem a incorporar el fumet, que ja tindrem calent, i anirem afegim mica en mica, i remenant constantment (com si féssim rissotto)fins que estiguin al dente, aproximadament uns 15 minuts.
Si ho feu amb pasta fresca, ho tindreu abans.
Quan veiem que ja estan pràcticament cuits, afegim les cloïsses i remenem fins que s'obrin.
I ja ho tenim apunt per enplatar.
Esper-ho us agradi
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2615 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.