Galets de Nadal farcits de musclos i gambes
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Dieta: hipocalòrica
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 16 Galets de Nadal grossos
- 1kg. de musclos
- 1/4 de gamba fresca
- Farina de maizena
- 1 Ceba
- Pebre blanca
- Nou moscada
- Mantega
- Oli d'oliva
- Sal
- Llet
- Formatge ratllat Emmental
4 racions
Elaboració
Buulim la pasta "sols un 7 minuts" la traiem i la disposem damunt d'un drap a que escorri l'aigua. Obrim els musclos, reservem fora del caldo i treta la closca. Fregim les gambes i les pelem, reservem l'oli. Musclos i gambes tallat ben petit. Sofregim la ceba amb l'oli de les gambes que quedi toveta, i aqui mateix preparem la bechamel, no molt espesa la salem, posem pebre i nou moscada al gust; hi ja hi afegim els musclos i les gambes. El farciment els deixem refredar, ha de quedar una massa menys densa que per croquetes, pero que no s'enganxi a les mans. Omplim amb una cullereta de cafe els galets, i els anirem disposam damunt una plata de forn impregnada de mantega, sempre l'obertura de cara avall, una vegada fet tot, posem formatge ratllat per damunt i al forn, ja calent, uns 15 minuts mes o menys, depend de la força del mateix, o que el formatge sigui rosset. Bon profit¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
1h
Notes
Es pot emplatar tal cual o si volem fer plat ùnic, posarem amanida al gust de cada ù
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1407 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.