Galets de Nadal farcits de musclos i gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 16 Galets de Nadal grossos
  • 1kg. de musclos
  • 1/4 de gamba fresca
  • Farina de maizena
  • 1 Ceba
  • Pebre blanca
  • Nou moscada
  • Mantega
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Llet
  • Formatge ratllat Emmental

4 racions

Elaboració

Buulim la pasta "sols un 7 minuts" la traiem i la disposem damunt d'un drap a que escorri l'aigua. Obrim els musclos, reservem fora del caldo i treta la closca. Fregim les gambes i les pelem, reservem l'oli. Musclos i gambes tallat ben petit. Sofregim la ceba amb l'oli de les gambes que quedi toveta, i aqui mateix preparem la bechamel, no molt espesa la salem, posem pebre i nou moscada al gust; hi ja hi afegim els musclos i les gambes. El farciment els deixem refredar, ha de quedar una massa menys densa que per croquetes, pero que no s'enganxi a les mans. Omplim amb una cullereta de cafe els galets, i els anirem disposam damunt una plata de forn impregnada de mantega, sempre l'obertura de cara avall, una vegada fet tot, posem formatge ratllat per damunt i al forn, ja calent, uns 15 minuts mes o menys, depend de la força del mateix, o que el formatge sigui rosset. Bon profit¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

1h

Notes

Es pot emplatar tal cual o si volem fer plat ùnic, posarem amanida al gust de cada ù


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1407 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Contxi Caballé Martinez diu:
He oblidat, si els volem amorisir una mica, també podem guardar una mica de la salsa bechamel que preparem per el farcit, pero sense els musclos i les gambes, ok?

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: