Escopinyes saltades amb cigolet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Un cassó,una escorredora,un plat i un ganivet de cuina.

Elaboració

Primer de tot rentem i escorrem les escopinyes. Les posem en un cassó amb aigua, un pols de sal,una fulla de llorer, uns grans de pebre negre i un gra d´all. Les fem coure fins que s´obrin totes. En aquest moment les escorrem be i les anem traient de la clova i les reservem en un plat. Posem una paella al foc amb un raig d´oli d´oliva i un calent i tirem el cigolet a trossets i donem unes voltes i afegim les escopinyes i donem unes voltes i emplatem.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se