Amanida de pasta amb pesto

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem la ceba a trossos i la caramelizem en una paella amb oli, sal i sucre a foc lent.
Mentre, coem la pasta amb dos grans d'all seguint les intruccions del fabricant.
Quan la pasta estigui a punt, l'escorrem i deixem que es refredi, reservem els alls.
D'altra banda, coem els ous durant 10 minuts en aigua bullint amb sal i un rajolí de vinagre perquè no es trenquin.
Després, fem el pit de pollastre salpebrat i tallat a tires a la planxa.
Quan estigui gairebé feta, hi afegim un rajolí de nata i una mica de formatge ratllat. Esperem a que doni un bull i que es desfaci el formatge.
A continuació preparem una vinagreta amb els alls cuits i picats, pinyons, alfàbrega i oli. Assaonem.
En un bol, barregem la pasta amb el pesto.
Posem per sobre el pollastre, la ceba caramel • litzada, l'ou dur i els tomàquets.
Acabem amb uns raves i la barreja d'enciams.
Servim com a plat fred


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se