Cargolada a la llauna
Ingredients
- Cargols dejunats-Oli-Sal-Pebre-Cansalada , papada o altra acompanyament-
Utensilis
Unbon caliu amb una mica de flama,una llauna i paciancia a l´hora de courels.
Elaboració
Rentem els cargols ; els escorrem i els posem en una llauna cara amunt. Els salem i empebrem be , tant per fora com per dintre . Posem la cansalada escampada per la llauna , o sobre dels cargols , segons volem . Els ruixem amb oli i posem la llauna sobre el foc que es vagin fent lentament. Els podem fer al caliu , o sinó en disposem , els podem fer al forn. Els servim segons el gust , acompanyats amb allioli o vinagreta.
Notes
Tant si els cuines al caliu o a forn, hem de tenir en compte a no coure ni poc ni massa els cargols.Poc cuits no valen res i per mi son fastigosos, i massa cuits quedes resecs, o sigui que anar vigilant i quan estàn aquell punt a disfrutar de la cargolada.
Comparteix aquesta recepta: