Cargolada a la llauna

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Unbon caliu amb una mica de flama,una llauna i paciancia a l´hora de courels.

Elaboració

Rentem els cargols ; els escorrem i els posem en una llauna cara amunt. Els salem i empebrem be , tant per fora com per dintre . Posem la cansalada escampada per la llauna , o sobre dels cargols , segons volem . Els ruixem amb oli i posem la llauna sobre el foc que es vagin fent lentament. Els podem fer al caliu , o sinó en disposem , els podem fer al forn. Els servim segons el gust , acompanyats amb allioli o vinagreta.

1h

Notes

Tant si els cuines al caliu o a forn, hem de tenir en compte a no coure ni poc ni massa els cargols.Poc cuits no valen res i per mi son fastigosos, i massa cuits quedes resecs, o sigui que anar vigilant i quan estàn aquell punt a disfrutar de la cargolada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se