Sanfaina amb toc picant

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella
Un gabinet
Una cullera de fusta

Elaboració

Trossegem el pebrot vermell i el comensarem a fregir amb oli a la paella,seguidament posarem els pebrots verds també a trossos i el bitxo, o tindrem fregint-se a foc moderat uns 10 minuts.
Tallarem els alls a daus petits, l'alberginia trossejada amb una mica de sucre i sal, ho seguirem fregint una estona més.
Escorrem el tomàquet i el partim a trossos grossos, l'afigim a la paella amb una mica de sucre i sal, el tindrem a coure uns 10 minuts a foc lent amb la paella tapada, acabarem tirant el tomàquet cuit una estoneta més, i ja estarà llest.

40min

Notes

Acompanyada de bacallà fregit, és boníssìm.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se