Carxofes en salsa verda

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem les carxofes, els hi traiem les fulles més grosses, i les tallem a trossos regulars.
Agafem un cassó amb aigua, sal, i el suc de la llimona, ( perquè les carxofes, no s'ennegreixin), i bullim les carxofes, fins que són cuites, tot colant el suc de bullir-les, i les reservem.
A part en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim els alls laminats, juntament amb els bitxos, i quan són rossos, espolsem amb farina, i hi afegim un raig de ví blanc, i una mica del suc de bullir les carxofes, i anem remenant amb el batedor de varetes.
Seguidament, corregim de sal, i tot seguit, afegim les carxofes, i força julivert picolat.
Remenem la cassola tot donant-hi voltes, i passats cinc minuts, ja rindrem les carxofes, llestes per treure a taula. !! bon profit !!.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se