Crema de xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un minipímer

Elaboració

Posar una mica d´oli i mantega dins l´olla i sofregir-hi els alls i la ceba tallada a daus; abans d´enrrossir-se, afegir els xampinyons trocejats i seguir saltejant uns moments. Afegir l´aigua calenta i coure durant uns 10 minuts. Diluir la farina d´arròs en la llet procurant que no quedi cap grumoll i abocar a l´olla; afegir la sal i el pebre i què bulli 12 minuts més. Apartar el foc, posar els formatgets i la nou moscada; triturar amb el minipímer. En una tassa dissoldre els rovells d´ou en una mica més de llet calenta, afegir una nou de mantega i la nata líquida. Abocar a la crema, remenar, afinar de sal i servir.

Notes

Dues cullerades soperes ben curulles de farina d´arròs venen a ser els 40g que indico a la recepta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se