Arròs cinc delicies

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem l'arròs a bullir amb aigua i sal, i quan és al dente, la traiem, la refredem a raig d'aixeta, l'escorrem, i la posem en un atuell, on farem l'amanida.
A part, bullim les gambetes amb aigua i sal, uns tres minuts, i tot seguit, les refredem amb aigua freda, i les afegim a l'arròs.
Seguidament, bullim els pesols amb aigua i sal, i quan són cuits, els afegim a l'atuell.
Seguidament, agafem les varetes de Surimi, i les picolem ben menudes, amb l'ajud d'un ganivet, i les afegim amb els altres ingredients.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fem tres truites a la francesa, amb cada un dels ous, i quan són fredes, les tallem a trossos menuts, i les afegim a l'arròs.
Per acabar, obrim el pot de blat de moro, l'escorrem, i l'afegim amb els altres ingredients.
Tot seguit, ho barrejem tot ben barrejat, i ja tenim l'arròs cinc delicies, a punt per treure a taula, acompanyada d'una salsera, amb la salsa rosa, per qui s'en vulgui posar.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se