Cargols guisats amb menuts de carn

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

La picada:

Per bullir els cargols:

Utensilis

Una olla, una cassola, un morter per la picada i una cullera de fusta.

Elaboració

Primer de tot posarem a bullir els cargols amb aigua abundant i la resta d'ingredients.
Els farem bullir 1 o 2 hores depenent dels cargols.
Durant la cocció cambiarem l'aigua les vegades que faci falta; fins veure que és neta.
Un cop bullits els escorrem i els reservem.
Posem una cassola al foc amb oli; i fregim el fetge i la llesca de pa i o reservem en un morter.
Després i saltem el conill, el costella i el pollastre; remullat amb conyac.
Un cop fregit això o reservem en un plat. Seguidament fem un sofregit amb ceba i tomata. Mentrestant, preparem la picada ben fina i la reservem.
Posem brou a calen-tar en una casso.
Un cop fet el sofregit, afegim la carn a la cassola, els cargols, un bon got de vi ranci i brou fins a cobrir els cargols.
Fem coure tapat una bona mitja hora; a mitja cocció afegirem la picada desmarxada amb soc de la cocció; remenarem be i seguirem la cocció tapada. Si cal tastarem i rectificarem de sal.

3h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se