Costella de porc estofada, amb mongetes de Balaguer

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, sofregim la costella de porc, salpebrada, juntament amb: la ceba, els alls, i el llorer.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim un bon raig de tomàquet, i tot seguit, afegim el conyac i el ví.
Quan el conyac i el ví han reduït, cobrim la costella amb aigua, tapem la cassola, i deixem que cogui a foc lent, fins que la costella és cuita.
Tot seguit, afegim les mongetes, corregim de sal, i deixem coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.
Si l'estofat, queda una mica caldós, sempre ho podem espessir amb una mica de maizena, disolta amb aigua freda.

1h

Notes

Aquesta recepta, queda molt bé, amb mongetes de Balaguer, peró també la podem fer amb qualsevol tipus de mongetes, sempre i quant les bullim abans.
En les meves receptes, podeu veure com bullir les mongetes, a la recepta, " mongetes de Balaguer bullides ".


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se