Puré de patates gratinat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre o cinc patates grosses,200 grs. de carm picada de porc, 200 grs. de tomàquets madurs,una ceba mitjana, 50 grs. de fomatge ratllat,50 grs. de mantega, oli,sal.

4 racions

Utensilis

olla per bullir les patates, batedora, y caçoletes

Elaboració

Bullirem les patates pelades i junt amb la mantega, les farem puré amb la batedora eléctrica (cal que ens quedi espès).
Posarem el puré dins de cassoletes per al forn, deixant un buit al centre.
Farem un sofregit amb la carn picada,la ceba i els tomàquets.
Cobrirem amb aquesta salsa els centres de les cassoletes,espolsarem de formatge ratllat i les posarem a gratinar al forn fins que ens quedi daurada la part superior.

30min

Notes

Podem fé individuals o una safata mes grand


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1936 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: