Puré de patates gratinat
Categoria:
Altres
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre o cinc patates grosses,200 grs. de carm picada de porc, 200 grs. de tomàquets madurs,una ceba mitjana, 50 grs. de fomatge ratllat,50 grs. de mantega, oli,sal.
4 racions
Utensilis
olla per bullir les patates, batedora, y caçoletes
Elaboració
Bullirem les patates pelades i junt amb la mantega, les farem puré amb la batedora eléctrica (cal que ens quedi espès).
Posarem el puré dins de cassoletes per al forn, deixant un buit al centre.
Farem un sofregit amb la carn picada,la ceba i els tomàquets.
Cobrirem amb aquesta salsa els centres de les cassoletes,espolsarem de formatge ratllat i les posarem a gratinar al forn fins que ens quedi daurada la part superior.
30min
Notes
Podem fé individuals o una safata mes grand
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1936 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.