Coca amb recacte
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Ingredients
- 1 KG.de Pa
- 1kg. de Ceba
- 4 Alls grosos
- 3 Pabrots grosos
- 3 Brots de Julivert
- Pebre vermell
- Sal
Elaboració
Primer es fa el pa i es deixa reposar 2 hores.
Quan ha pasat aquest tems, es prepara una fusta de més d'un metre i s'estira el pa fins que es llarg com tota la fusta i se li fa vora a tot el voltan.
Damunt, per las vores i un tall darrera de l'altre, es posa el pebrot que haurem tallat a tires i amanit am una mica de sal. Pel mig s'escampa la ceba tallada fineta,els alls tallats petitets i el julivert picat.Per damunt s'hi posael pebre vermell. Es cou al forn.
La coca es per 8 o 10 persones, segons la gana. Tambe s'hi poden posar arangades (remullades de 10 a 12 hores ) o llangonissa .
Per servir-la es poden fer tacs petits amb una rodancha de llangonisa a cada tros.
Si bona coca amb recapte voleu menja. Josefina fornera , os la vendra.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1380 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.