Canelons d'espinacs
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Croquetes
Ingredients
- 1,5 kg. Espinacs
- Al gust de ca ú Pansas i pinyons
- Al gust de cada ú Pernil dolç
- 5 Ous
- Una mica de sal
- Beixamel
- Fortmatxe rallat
Elaboració
Es bullen i es freixeixen els espinacs, es posen els piñons, les panses i el pernil doç tallat pen petit.
Es baten els ous i s'hi posa una mica de sal.Es posa una paella al foc am una gota d'oli i shi posa una cullerada d'ou i damunt una cullarada de pasta d'espinacs i es cargola en forma de caneló.
Es van popsan en una plàtera.
Es crobeixen de beixamel, es posa damunt fortmatxe rallat i es posen a gratinar al forn.
Están exquisits
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1531 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.