Salsa pels calçots
Categoria:
Salses
Ingredients
- 2 Alls
- 16 Galetes Maria
- 8 Carquiñolis
- 24 Avellanas torrade
- 16 Ametlles torrades
- 2 Tomaques madurs pelats
- 1/2 Litre oli d'oliva
- 1 cullerada Pebre vermell d'olç
- 1 cullerada pebre vermell picant
- 1 cullerada Vinagra de vi
- 1 cullerada petita de sal
- 1 cullerada petita de sucre
- Ou
Elaboració
Per a preparar-ho es tritura tot en un minipimer.
Amb aquestes cuantitats surt salsa per a 8 persones
SALSA PER A L'ENCIAM EN ROMESCO:
Per a fe la salsa per a l'enciam amb romesco afeigim a la recepta anterior una cullarada gran de chocolata en pols i una cullarada gran de vinagre i no i posem l'ou . Ho passem tambè tot pel minipimer.
Etiquetes: Salsa calçots Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3016 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.