Pollastre a la cervesa

Ingredients

  • Un pollastre de 1,500 gms trossejat
  • 120gms de panses de Màlaga
  • 8 talls de bacó fumat tallades fines
  • Una llauna de cervesa
  • Sal i pebre

8 racions

Elaboració

Rentar i assecar tots els trossos de pollastre treure la pell i el greix.
Escaldar les panses amb aigua bullin.
Treure la pell de la cansalada (bacó)
Embolicar cada tros del pollastre amb la cansalada.
Posar-lo a la safata d'anar al forn. Salpebrar (poca sal i pebre) al gust.
Ruixar amb la cervesa tirar les panses pel damunt.
Coure al forn calent a 180 graus, durant 40 minuts.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1519 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Maria LLuisa Sastre Monserrat diu:
Nuria m'agrada molt aquest pollastre.ja el faré un dia. adeú

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: