Pollastre a la cervesa
Ingredients
- Un pollastre de 1,500 gms trossejat
- 120gms de panses de Màlaga
- 8 talls de bacó fumat tallades fines
- Una llauna de cervesa
- Sal i pebre
8 racions
Elaboració
Rentar i assecar tots els trossos de pollastre treure la pell i el greix.
Escaldar les panses amb aigua bullin.
Treure la pell de la cansalada (bacó)
Embolicar cada tros del pollastre amb la cansalada.
Posar-lo a la safata d'anar al forn. Salpebrar (poca sal i pebre) al gust.
Ruixar amb la cervesa tirar les panses pel damunt.
Coure al forn calent a 180 graus, durant 40 minuts.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1519 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.