Amanida de iogurt
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 tomàquets
- Julivert o alfàbrega
- 2 iogurts naturals
- 1 cullerada de mostassa suau
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
1. Renta bé el julivert i els tomàquets i tallals ben petits.
2. Barreja en un bol gran els iogurts amb la mostassa, el julivert, l'oli i la sal.
3. Afegeixi el tomàquet i, avans de servir deixal macerar 10 minuts.
4. Pots afegiri els ingredients que a tú et vinguin de gust.
15min
Notes
Es un plat molt fàcil de fer i a l'estiu, fresquet bé molt de gust.
Etiquetes: Amanida de iogurt Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1952 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.