Ous remenats, amb gambes i espàrrecs de marge

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem, i tallem els espàrrecs, a trocets menuts, i els saltem en una paella amb oli d'oliva, i un polsim de sal. Quan són mig cuits, els retirem del foc, i els reservem. A part, en una paella amb una mica d'oli, i un polsim de sal, saltem les gambes, i les flamegem amb un toc de conyac, i les reservem.
Seguidament, batem els vuit ous, amb un polsim de sal, i els reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim les llesques de pa de motlle, tallades en triangle, i quan són fregides, les posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, posem: els espàrrecs i les gambes en una paella, amb una mica d'oli, donem unes voltes, i tot seguit, afegim els ous batuts, i amb l'ajud d'una espatula de fusta, ho anem remenant ben remenat.
Quan els ous ja han quallat, ho espolsem pel damunt amb julivert picolat, i ho anem distribuint en quatre plats,( un per comensal), i posem dos triangles de pa fregit, en els costats del plat, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se