Espaguetis amb cloïses
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Espaguetis
- 10 Cloïses gallegues, de carril a poder ser.
- Julivert
- Alls
- Tomaquet cherry
- Cirereta
- Vi blanc
- Oli d'oliva
- Salt
- Pebre
4 racions
Elaboració
En una paella posem un raig d'aigua, les cloïses i ho tapem fins que s'obrin. Un cop obertes reservem aigüa i cloïses.
En la mateixa paella tirem un raig d'oli i el tomàquet cherry a trossos, després afegim un gra d'all tallat a trossets per persona. Quan estigui una mica fet tirem el julivert. Posem salt i prebre i un trosset petit de cirereta. Com mitja pipa.
Quan tot comenci a reduir i gairebé no quedi suc tirem una copa de vi blanc i deixem que es redueixi a foc lent. Un cop quedi poc suc afegim les cloïses i l'aigua que tenen i ho deixem a foc molt lent.
En aquest moment tirem a bullir els espaguetis d'ou, que siguin prims. Important molta aigua, salt i una fulla de llaurer.
Els bullim un minut menys del que diu el paguet, un cop bullits els escorrem i per veure la quantitat exacte que necessitem els enplatem i tot seguit els tirem a la paella. Repetim el proces pel numero de persones que siguem, si posem massa quantitat no tindran gust,
Un cop a la paella ho removem tot bé durant un parell de minuts a foc mig perque agafi gust.
Abans de servir provem com estan de salt per si cal posar-n'hi una mica mes.
A mesura que els anem fent trobaren facilment el punt de sal adequat.
20min
Notes
Important un cop bullits els espaguetis, no esperar han d'anar directe a la paella.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5483 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.