Espaguetis amb cloïses

Ingredients

  • Espaguetis
  • 10 Cloïses gallegues, de carril a poder ser.
  • Julivert
  • Alls
  • Tomaquet cherry
  • Cirereta
  • Vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Salt
  • Pebre

4 racions

Elaboració

En una paella posem un raig d'aigua, les cloïses i ho tapem fins que s'obrin. Un cop obertes reservem aigüa i cloïses.
En la mateixa paella tirem un raig d'oli i el tomàquet cherry a trossos, després afegim un gra d'all tallat a trossets per persona. Quan estigui una mica fet tirem el julivert. Posem salt i prebre i un trosset petit de cirereta. Com mitja pipa.
Quan tot comenci a reduir i gairebé no quedi suc tirem una copa de vi blanc i deixem que es redueixi a foc lent. Un cop quedi poc suc afegim les cloïses i l'aigua que tenen i ho deixem a foc molt lent.
En aquest moment tirem a bullir els espaguetis d'ou, que siguin prims. Important molta aigua, salt i una fulla de llaurer.
Els bullim un minut menys del que diu el paguet, un cop bullits els escorrem i per veure la quantitat exacte que necessitem els enplatem i tot seguit els tirem a la paella. Repetim el proces pel numero de persones que siguem, si posem massa quantitat no tindran gust,
Un cop a la paella ho removem tot bé durant un parell de minuts a foc mig perque agafi gust.
Abans de servir provem com estan de salt per si cal posar-n'hi una mica mes.
A mesura que els anem fent trobaren facilment el punt de sal adequat.

20min

Notes

Important un cop bullits els espaguetis, no esperar han d'anar directe a la paella.


Recepta de cuina de Espaguetis amb cloïses
Fer obrir les cloïses i reservar
per Ramon lluis urgell colomer
Recepta de cuina de Espaguetis amb cloïses
Fregir el tomàquet cherry
per Ramon lluis urgell colomer
Recepta de cuina de Espaguetis amb cloïses
Afegir-hi el julivert
per Ramon lluis urgell colomer
Recepta de cuina de Espaguetis amb cloïses
Afegir cloïses
per Ramon lluis urgell colomer
Recepta de cuina de Espaguetis amb cloïses
Resultat final, bon profit
per Ramon lluis urgell colomer

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5483 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: