Espaguetis amb bròquil i tàperes a la crema de formatge blau
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per wok
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'espaguetis de pasta d'ou
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Un bròquil petit
- 100 grams de tàperes
- 300 grams de formatge blau
- Mig litre de nata liquida per muntar
4 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Quatre plats fondos
Un wok
Una escorredora
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, netegem el bròquil, el tallem en botons i el fem coure en una cassola amb aigua i sal fins que estigui cuit al "dente", l'escorrem i el reservem.
A la mateixa cassola amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim els espaguetis fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
A continuació, en un cassó gran fiquem el formatge blau i la nata liquida, i a foc baix anem remenant amb el batedor de varetes fins que hem aconseguit fer una crema fina i homogènia.
Ja per acabar la recepta, fiquem: els espaguetis, les tàperes, el bròquil i la crema de formatge en el wok, i amb l'ajuda del mànec donem unes quantes voltes, ho deixem coure tot plegat cinc minuts més, i ja ho podrem repartir en els plats fondos i servir-ho a taula.
1h 30min
Etiquetes: La cuina de la pasta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1686 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.