Patissets de pasta de full, amb cabell d'àngel, i pinyons
Categoria:
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres planxes de pasta de full, de La Sirena
- Un pot de confitura de cabell d'àngel
- 50 grams de pinyons
- Un ou batut
- Sucre
- Paper sulfuritzat,( paper de forn)
- Farina
Utensilis
Un estri talla pastes
Un estri per doblegar els pastissets
Un corró, per estirar la pasta de full
Un pinzell, per pintar la pasta de full
Elaboració
Primer de tot, estirem la pasta de full, amb un polsim de farina, i seguidament, amb l'ajud del talla pastes, tallem sis cercles. A continuació, pintem tot el voltant del cercle amb l'ou batut, i en el centre, hi posem el cabell d'àngel.
Seguidament, tanquem el cercle amb l'estri per fer pastissets, ( o amb els dits), el pintem per damunt amb l'ou batut, hi afegim un quants pinyons, i ho espolsem amb sucre.
Seguidament, ho enfornem a 180º, amb el paper de forn a la safata, fins que els pastissets són rossos, i ja els podrem servir en una safata amb blonda, perqué quedi més abellidor.
Notes
De tota la vida hem doblegat els pastissets, amb l'ajud dels dits, peró ara, hi ha un estri de la casa : Ibili, que és molt econòmic, i estalvia molta feina, i temps, i crec que val la pena fer-lo servir. A Reus, el podem trovar a : Llauneria Mata, i a Culinarium.
Comparteix aquesta recepta: